.. But oh so good ♥
Mine favoritt knekkebrød //
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
1⁄2 dl linfrø
2 dl gresskarskjerner
2 dl mandler, malt i blenderen
1 dl vann
1 ts salt
2 ss kokosolje
3–4 egg, avhengig av hvor store de er
Røres sammen, og smøres på stekebrett med stekepapir. Jeg pleier å bruke en slikkepott når jeg smører den utover, da blir den jevnere. Strå salt over. Stekes på 150 grader lavt i ovnen i 30 minutter. Skjær de opp i fine ruter med pizzaskjærer så fort du tar de ut av ovnen. La de avkjøles på rist, og gjerne over natten.
Wææ Strømmen igår var KAOS! Jeg er heelt overveldet. Kommer innlegg senere. Nå har jeg vært på trening hos Helle, og har masse jeg skal gjøre før lansering på Karl Johan kl 18.00 ikveld. Sees vi? JAAA! Ps. BrowRehab skal også være der, så da kan dere få ordnet brynene deres. KOM!
Hjemmelaget knekkebrød er det beste ♥ Det er godt OG SUNT! Masse lykke til på enda en lansering! Stolt av deg 😀
Det så helt fantastisk godt ut! Må prøve ut dette asap!! :-)- http://www.katrineaastorp.blogg.no