4 steps to a good coffee

GOD MORGEN! I dag skinner sola igjen, can’t believe it! Sommeren har virkelig kommer til Oslo-by. Lurer på om det har vært sol hver dag i nesten to uker nå! Føles som vi bor i syden ♥ Og DA er det nydelig å starte dagen med hjemmelaget iskaffe au lait.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHow to //

Masse isbiter i et beger (jeg bruker tomme kaffe-beger fra Kaffebrenneriet)
1 shot kaffe (jeg bruker med vaniljesmak fra Nespresso)
En dæsj med lettmelk
“Steamet” melk på toppen
Gjerne litt sukker eller sirup om du ønsker den litt søt

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHar du ikke kaffemaskin, kan du bare så enkelt som blande kaffe med melk og toppe det med masse isbiter og litt søtning ♥ Jeg har blitt så glad i au lait typen av iskaffe, og ingen lager den bedre enn kaffebrenneriet! Blir ikke helt det samme hjemme, men nesten.

Try it out. FIN søndag til dere favorittene!  OLYMPUS DIGITAL CAMERASMIL Lene

4 kommentarer
    1. Iskaffe er sååå godt. Spesielt no når det er varmt ute 🙂 Vi var på Waynes i går, og da drakk jeg iskaffe med kokos søtning, det må du prøve. Veeldig godt 🙂

    2. Hei :)Et lite tips til kaffen er å ha i espressoen til slutt 🙂 Den blir nemlig bitter av å helles rett på is. Bare et triks fra en barista 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg