Uten navn-9Her om dagen lagde vi en helt nydelig og veldig enkel middag. Lettsaltet torsk med blomkålpurré, asparges med spekeskinke og hjemmelaget hvitløkssmør ♥

Til 2 pers //

5-600 gram torskefilét.
1/2 blomkål
1/3 pastinakk
Smør
Fløte
Salt & Pepper
Hvitløk
Asparges
Spekeskinke
Purreløk

Kok blomkål og pastinakk møre, mens du surrer spekeskinken rundt aspargesen og putter den i ovnen i ca 20 min på 225 grader, ha gjerne litt smør over. Når grønnsakene er møre, kjører du de i en stavmikser med smør, fløte, salt og pepper. Trekk torsken i 6 minutter i oppkokt lettsaltet vann. Ha hvitløk, litt sitron, salt og pepper i en dæsj med smør og voila – du har hjemmelaget hvitløkssmør på 2 minutter. Strø litt purreløk, og ha hvitløkssmør på toppen av mosen og NYT.

Uten navn-11Uten navn-10I skrivende stund sitter jeg i godstolen fra Bolia rett foran peisen, musikk og teppe. Koser meg virkelig ♥ Deilig og jobbe når man kan ha det så hyggelig! Senere kommer en oppdatering med litt info og klær fra utsalget som er på lørdag!

8 kommentarer
    1. Hei Lene!Kunne du skrevet et innlegg om hva slags trening du har begynt med både hos Helle og hjemme, og eventuelt kanskje legge ut noen bilder og videoer av diverse øvelser du liker?:)

    2. Hei Lene :)Jeg har begynt å engasjere meg i problemer rundt palmeolje (som er mer skadelig for kroppen enn vanlige oljer, og ødelegger regnskogen i Asia). I den anledning har jeg laget en underskriftskampanje for å få Freia til å fjerne palmeolje fra sine produkter (deriblant påske-eggene jeg dessverre er veldig glad i). Jeg håper du vil signere den, og kanskje dele den. Jeg føler dette er et viktig, og ikke minst håndterlig problem vi som forbrukere kan gjøre noe med! 🙂http://www.opprop.net/freia_-_

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg