Til 2 pers //
5-600 gram torskefilét.
1/2 blomkål
1/3 pastinakk
Smør
Fløte
Salt & Pepper
Hvitløk
Asparges
Spekeskinke
Purreløk
Kok blomkål og pastinakk møre, mens du surrer spekeskinken rundt aspargesen og putter den i ovnen i ca 20 min på 225 grader, ha gjerne litt smør over. Når grønnsakene er møre, kjører du de i en stavmikser med smør, fløte, salt og pepper. Trekk torsken i 6 minutter i oppkokt lettsaltet vann. Ha hvitløk, litt sitron, salt og pepper i en dæsj med smør og voila – du har hjemmelaget hvitløkssmør på 2 minutter. Strø litt purreløk, og ha hvitløkssmør på toppen av mosen og NYT.
Hei. Hvor har du kjøpt kalkmalingen dere har brukt? 🙂
Så supergodt ut! Det skal jeg jammen prøve i helga 🙂http://poppiesandprada.femelle…
Hei Lene!Kunne du skrevet et innlegg om hva slags trening du har begynt med både hos Helle og hjemme, og eventuelt kanskje legge ut noen bilder og videoer av diverse øvelser du liker?:)
Elsker oppskriftene dine 🙂
Hei Lene :)Jeg har begynt å engasjere meg i problemer rundt palmeolje (som er mer skadelig for kroppen enn vanlige oljer, og ødelegger regnskogen i Asia). I den anledning har jeg laget en underskriftskampanje for å få Freia til å fjerne palmeolje fra sine produkter (deriblant påske-eggene jeg dessverre er veldig glad i). Jeg håper du vil signere den, og kanskje dele den. Jeg føler dette er et viktig, og ikke minst håndterlig problem vi som forbrukere kan gjøre noe med! 🙂http://www.opprop.net/freia_-_…