10 ting jeg elsker å gjøre hjemme

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en ordentlig kosejente, og setter pris på de fine, og gjerne små tingene i livet. Og jeg vil gjerne dele mine 10 elskbare ting som jeg liker å gjøre hjemme, med dere ♥

Det som topper høyest på listen må være dette : Å legge seg i nyvasket sengetøy, nydusjet. Er soverommet kaldt i tillegg – så er denne jenta i himmelen. ER SÅ GODT DET.

I tillegg elsker jeg å legge meg under dyna til Gard og inntil, når jeg skal sove. Sovner på et blunk, og gjør meg ingenting at jeg ligger helt klistret inn til han heller, haha.

Fridag, morgenkåpe, dyne i sofaen, fyr i peisen, en kaffe og Wii U gamepaden min på fanget – da koser jeg meg SÅ utrolig mye! Det må være noe av det hyggeligste jeg starter dagen med.

Uten navn-2Når jeg er sliten av dagen, er det ingenting som er bedre enn å ta seg en lang, varm og god dusj, ha krem i ansiktet og tulle seg inn i en stor og deilig morgenkåpe.

Noe så enkelt som å lage en caffe latte hjemme, skumme melken og nyte den. Prøver alltid å ta meg en pause innimellom jobbingen for å nyte kaffien min, og i forkant så kjenner jeg at jeg gleeeder meg til å lage den. Er kos med det altså. Husker før sommeren i fjor når Gard sa jeg måtte begynne å drikke kaffe for kosen sin skyld, skjønner veldig godt hva han mener nå..

Hjemmekveld med stearin lys, fyr i peisen, et glass rødt eller hvitt og matlaging hjemme sammen med Gard eller venner. Da kan jeg stå på kjøkkenet i timesvis uten at det gjør meg noe. Elsker det!

Nyryddet, og nyvasket leilighet, friske blomster, nyluftede dyner, tepper og skinn. Det føles så godt det! Superdigg.

Frisøndag, litt ruskete vær ute, og BARE være inne absolutt hele dagen. Føles litt bedre når været ikke er tipp topp for da kan man være inne med god samvittighet. Sløve på sofaen med god mat, serier, filmer og kos.

Uten navn-4Følge med på en god serie. Enten jeg ser den alene, eller sammen med Gard (blir som oftest sammen med han) Men er det bra – så gleder jeg meg hver enest dag til en ny episode. Som med The Killing feks… Nå er vi jo ferdig med de 4 sesongene, men begynte å se tredje sesong av House of Cards nå, og kjenner jeg storgleder meg til kvelden allerede. Anbefaler dere å se den serien altså, utrolig bra.

Omdekorere stue, kjøkken, bad, soverom. Jeg går ofte lei av ting veldig fort, og MÅ ha forandring. Ikke i form av at jeg må kjøpe nye ting, men i form av at jeg bytter ting helt om fra hvor de har vært tidligere. Slik at det føles nytt. Akkurat nå har jeg lyst å ommøblere hele leiligheten, flytte på sofa, tvbenk og spisestue, men desverre så lar det ikke seg gjøre hjemme hos oss. Heldigvis har jeg gleden av å flytte rundt på interiørtingene og plantene, så det holder i massevis ♥

Hva er deres favoritt ting å gjøre hjemme? Gøy og høre om man har litt like eller helt forskjellige vaner.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg