10 things I want to do : Fall

Wow, jeg hadde mitt aller første møte med høsten i år tidligere idag da jeg landet på Gardermoen. Sist jeg var hjemme var det fortsatt over 20 grader, så her har det snudd brått. Men så utrolig deilig! Idag har jeg skikkelig ryddekick, styrer og ordner i leiligheten slik at alt skal være på stell. I tillegg har jeg fått ryddet vekk alle sommerskoene, for de har jeg ikke bruk for på en stund. Deilig å få litt mer plass! Nå gleder jeg meg til å rydde gjennom garderoben, ta vekk det jeg skal selge, og sortere alt av høstklær. Gleder meg til å gå med over the knee boots, andre boots, jeans, skinnbukser, ullgensere .. Åh, deilig synes jeg. Man blir litt sånn kosete av høsten, bare lyst og hygge seg inne, tulle seg inn i teppe, og i varme klær når man er ute. Føles godt at høsten er her. Jeg har en liten to “do liste” for høsten over kosete ting jeg har lyst å gjøre, og den kommer her :

Ha Wii U kveld med alle jentene mine. Tenne stearinlys, fyre i peisen, bestille takeaway, spille Mario og bare være litt barnslige. Elsker Wii U, og det gjør heldigvis resten av gjengen også, Vi er jo en konkurranse innstilt gjeng alle sammen, så det er høyt lydnivå når vi spiller Mariokart for å si det forsiktig, hehe.

Invitere til skikkelig høstmiddag med alle vennene. Diske opp med en ordentlig deilig viltgryte med hjortekjøtt, hjemmelaget potetmos, hvitløksbaguetter og deilig rødvin til. Ingenting er som en god middag med fantastiske venner.

Gå Besseggen. Aldri vært på Besseggen før, og synes det ser helt magisk ut. Når høstfargene kommer for fullt, blir det jo ekstra vakkert.

Dra på en hytte på ett sted jeg ikke har vært før. Hytte midt på fjellet, uten noe rundt. Bare forsvinne litt, pakke med deilige middager, vin og spill ♥

IMG_3029

Dra ut med jentene en ruskete høstkveld og spise suppe ♥ Hehe, jeg er en sucker for suppe. Og kan ikke tenke meg noe mer hyggelig enn å dra med jentene ett sted med lun, god stemning å spise deilig fransk løksuppe en kveld.

Ta med Levi opp i marka en dag det er fint vær. Pakke med alt som trengs for å lage bål, ta med pølser og annet snacks og grille ved ett vann.

Invitere på skikkelig kosete kveldsmat. Kakao, nybakt brød eller rundstykker, egg, deilig pålegg og gode venner ♥

Ha spillkveld kombinert med fest og god mat hjemme. Elsker spillkvelder! Kvelder hjemme med venner er det sjeldent noe som slår! Jeg merker at jeg blir mer og mer lei av utesteder og den slags, setter mye mer pris på middager, gode samtaler og en god vin. Kan gjerne gå ut å spise / drikke drinker (noe jeg elsker) men da heller dra videre til ett sted som er litt mer lounge aktig, hvor man faktisk kan ha en samtale. Derfor kommer jeg til å invitere ofte på spillkvelder her hjemme. Er så hyggelig!

Gå på en skikkelig koselig kino. Jeg elsker å gå på kino, kjøpe popcorn og snop, men det blir så sjeldent. Så ønsker jeg å se en veldig kosete film, fantasi eller disney er jo mine favoritter da! Venter på at det skal komme en bra en.

Høstkvelder med piano og sang. Det er jo egentlig min lille store hobby, som jeg dessverre ikke gjør så ofte som jeg burde. Elsker jo å synge, og sanger som spilles på piano er noe av det vakreste jeg vet ♥

 

12 kommentarer
  1. Åh anbefaler løksuppen på Brasserie France!! Da jeg var der hadde de også en helt fantastisk dessertvogn

  2. Velkommen tilbake til Norge, Lene 🙂 Så morsomt innlegg!! Anbefaler deg og Levi å teste ut turområdene opp mot Solemskogen (lenger bak enn Grefsenkollen). Langs veien er det parkeringsmuligheter, og istedet for å stoppe der alle andre gjør på hovedparkeringen, så stopp ved vannet du kjører forbi og gå mot venstre. Skooooog! <3 Det er bare så fint, så deilig, så stille og ikke langt å dra! Anbefales på det varmeste.

  3. Absolutt påtide og komme seg opp til Besseggen! 🙂 Her er det full høst og nydelige farger <3 I natt var det 13 minus og ganske surt på dagen så pakk med gode klær og sko! Veldig høst og kaldt, men herreguuuud for et vær vi har om dagen :)) Og så lurer jeg litt på om det er de siste helgene nå som dem kjører båten innover :O

  4. Hei Lene! må bare si at du er en kjempeflott og snill dame. 🙂 Du fortjener så mange komplimenter du kan få!

  5. Lene!! Du stråler virkelig om dagen 😀 Har du fått deg en ny flamme? <3 Håper du har hatt det superfint på tur, er en smule misunnelig på alt du får oppleve! Stor klem fra fast leser

  6. Beklager å skuffe deg, men tror du glemmer hvor høyt oppe Besseggen faktisk er. Der er det fullt av snø, for andre uken på rad, og ikke mye pene høstfarger, dessverre..:-) Det skal sies at det er fantastisk pent uansett, men en veldig annerledes tur om vinteren. Verdt opplevelsen, da!

  7. Høres deilig ut <3 Du, et spm angående scan peisen din 🙂 Er modellen din scan 83? Hvor høy er den? Den ser så høy å fin ut. Vurderer scan 85 serien og vil ha den så høy som mulig nemlig 🙂 men de leverer visst kun hvit i høyden 1,464 m.
   Klem fra meg!

   1. Hei, jeg lurer på om min er 160 og noe? 😀 Hørtes litt rart ut, men kanskje den er 146 faktisk.. Da er den sikkert det 😀

  8. Endelig er du hjemme igjen og kan inspirere oss med dine flotte høstantrekk 🙂 Kunne du laget et innlegg av dine favoritt høstantrekk? Husker du hadde så mange fine looks forrige høst 🙂

   1. Hehe så hyggelig, takk 🙂 Ja, det kan jeg gjøre etterhvert <3 Må bare ha på meg noen først, hihi! 1 down, maany to go 😀 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg