MDXIF

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

REFLEKS REDDER LIV

Outfit of the day med refleks! Hvem sier at man ikke kan være trendy med refleks? Sikkerhet først! If har i samarbeid med Mardou&Dean laget en fantastisk smart kolleksjon bestående av jakke, veske og hansker. I dagslys ser det ut som helt normale klær, mens i mørket lyser de opp, og det er ingen tvil om at man blir lagt merke til når man er ute i mørket. Refleksmote kan få folk til å snakke om, å bli mer bevisste på å bruke refleks. Dette er viktig! Kolleksjonen kalles Reflectif, og dere kan lese + se mer her.

Ta forsiktighetsregler i mørket. Ha på refleks, og være ekstra bevisst når du går ute, over veien o.l.. Samme gjelder når man selv er ute og kjører bil. Vanskelig å se de som ikke har refleks, så håper alle tenker seg ekstra godt om ♥ Denne kampanjen er gull, nå kjøres den både på tv, på plakater og gjennom et knippe bloggere for at folk skal få opp øynene hvor viktig dette er.

/>OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVær flink og bruk refleks du også, og minn andre på hvor viktig det er. Enten du er ute og går, løper, skal til en middag, eller på en fest – så er det like viktig!

Og med dette ønsker jeg dere en finfin søndagskveld. Her skal det fyres i peisen ♥

5 kommentarer
    1. Superskjønnflott at du setter fokus på refleksbruk… Er jo så vanskelig å få øye på folk nå…. Og mange går jo kledd i mørke klær på toppen sv det hele

      1. Hehe så søtt ord! Superskjønnflott <3 Jaaa kjempevanskelig! Igår regnet det i Oslo i tillegg til at det var mørkt, så jeg så jo knapt ingenting! Skummelt..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg