MY FAVORITE SCENTS

Dere er så nusselige alle sammen ♥ En millioner takk for kommentarer, støtte og positive ord igår – det varmer. Og jeg gleder meg masse masse til å vise dere flere bilder av skoene fra kolleksjonen.

Nå – over til noe helt annet. Synes rett og slett det er på tide at jeg endelig deler mine favoritt parfymer med dere! Man trenger alltid litt tips når det kommer til gode parfymer, ikke sant? Jeg orker rett og slett ikke å gå på parfymerier eller taxfree og lukte på alt for mange lukter.. Blir sjeldent til at jeg finner noe da. Flere som er der? I tillegg kan jo dette innlegget kanskje være til inspirasjon for julegave til noen dere er glad i. Perfekt gave under treet er jo noe som lukter godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAgent Provocateur – Fatale Intense : En av de nyeste tilskuddene i samlingen (denne fant jeg faktisk på taxfree sist jeg var i London.. Men det var fordi en som jobbet der nærmest trykket den opp i ansiktet på meg..) Og så var den faktisk supergod! Den er litt annerledes, krydret og søt.. Perfekt for høsten og årstiden.

Yves Saint Laurent – Black Opium : Denne fikk jeg av Gard. Den  er nydelig, også ganske krydret! Den er i litt samme gata som Agent Provocateur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYves Saint Laurent – Manifesto : Denne er litt mystisk, også krydret og litt “dyp” .. Elsker litt tunge parfymer nå som vi er inne i den sesongen vi er inne i. Men for meg er det viktig at de også er litt søte, slik de ikke blir for tung, skjønner hva jeg mener?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så over til den andre “skalaen” – jeg har mange parfymer som er lette også. Lette, søte og fruktige – med litt hint av deilig blomster lukt. Disse er selvfølgelig ekstra gode når det går mot vår / sommer, men går fint ann å bruke nå også altså.. Her er to favoritter som jeg har kjøpt i år!

Jimmy Choo – Illicit : Lett og fruktig, men samtidig litt skarp. Elsker den! Denne må dere prøve ♥

Victor & Rolf – Flowerbomb : Litt i samme gata som Illicit, men kanskje hakket lettere. Også superduper god!

I tillegg til disse kan jeg også tipse om to andre favoritter som jeg bruker mye.

D&G No.3 : Denne må bare testes!
Britney Spears – Midnight : En favoritt

 

Men! Om jeg skal avsløre min aller, aller, aller største favoritt – så er det rett og slett noe så enkelt som en bodyspray/parfyme fra Victoria Secret. Denne får jeg rett og slett aldri nok av, og hamstrer inn hver gang jeg ser en VS butikk. Den store har jeg hjemme, mens den lille parfymen er med med over alt. På jobb, ute på byen, på middag.. Så enkel å ha i vesken. Dette er nok den parfymen som alle jeg kjenner vil si : Typisk Lene-lukt.. Hehe, for denne er min lille elsk altså. Duften av vanilje og kokosnøtt sammen liksom? Hvor himmelsk er ikke det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne kunne jeg badet i! Vent, det kan jeg faktisk også – for jeg har den jo selvfølgelig i showergel og. Forelsket ♥ Vet ikke hvor mange sånne flasker jeg har stående hjemme, men det er ikke få. Så om noen i familien eller vennene mine lurer på hva jeg ønsker meg til jul, så står nok påfyll av disse to høyest på lista.. Hehe.. Synes også Pure Seduction er supergod, men den har jeg mildt sagt brukt ihjel, så nå er jeg lei.. Håper dere satte pris på disse tipsene, kom gjerne med tips tilbake! Får aldri nok.

 

11 kommentarer
    1. Gøy innlegg! Jeg orker heller aldri å dra på parfymerier, alt for mange lukter, så det blir aldri, bare hvis jeg er på en liten flyplass eller danskebåten i timesvis, haha… Kanskje jeg får teste ut noen av disse, begynner å bli rimelig lei av mine nå.

      1. Hehehe, ja på danskebåten har man gjerne litt tid å slå i hjel 😀 😀 Ja gjør det 🙂 Klemmer

    2. Så deilig med litt høst-parfyme tips, takk 😉 Er snart tom for min Chanel Chance Eau fraiche (som jeg har brukt i flere år), og jeg skal snart en langweekend til London så dette passet så bra Lene :D! Anbefaler forsåvidt denne parfymen, såååå god!

      Nuss fra S

      1. Bare hyggelig! Å?? Er den goood? 🙂 Har luktet på så mange Chanel som jeg ikke liker, men denne har jeg ikke sett eller luktet på. Skriver den ned til neste gang. takk 🙂

        1. Jaa såå god, og enda bedre når den smelter inn i huden! Er ikke så veldig fan av de andre Chanel Chance parfymene, men denne- den er verdt en liten sniff 🙂 Ha en god torsdag! Snaaart heeelg, mihii <3

          Nuss fra S

    3. Mine favoritter er Versace Bright crystal, Dolce & Gabbana Light blue og Acqua di Gioa fra Giorgia Armani. Kan henne disse kanskje er for søte for deg, men jeg eeelsker de! Prøv de en gang! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg