Me and my boo

.. And a flower dress ♥

Uten navn-75
På lørdag var vi invitert til navnefesten til lille fine Frøya, datteren til Anja og Lavrans. Vi feiret lille med mat og kaker i solen på Øverland Gård, det var så hyggelig ♥ Jeg hadde på meg kjole fra mitt eget design, og Gard hadde (selvfølgelig, etter mitt ønske heeeehe) blå dress som matchet. “Ekje nåkke tull,” som jeg så fint sier..

Uten navn-76 Uten navn-77 Uten navn-78 Uten navn-79 Uten navn-80 Uten navn-81Kjole Lene Orvik Collection (utsolgt på nett, men tror noen butikker fortsatt har igjen) // Sko Kurt Geiger // Veske YSL // Hårbånd H&M

7 kommentarer
    1. Dere er veldig fine sammen, og du ser strålende ut 🙂 Men i en lang periode nå har bildene dine vært veldig “livløse” og grå i fargen. Har samme kamera som deg, så jeg vet ikke helt hva du gjør med innstillingene, men alle bildene er like, ganske triste og ikke noe liv. Selv ute i dagslys i antrekkpostene er de helt livløse. Blir litt kjedelig å lese bloggen, for bilder har MYE å si, og de er ikke like inpirerende lenger 🙁 Sier ikke dette for å virke negativ, kun konstruktiv kritikk. Jeg liker deg veldig godt som person, og du ser smashing ut, men et lite tips fra meg er å gjøre bildene dine litt mer spennende og fargerike. Ikke nødvendigvis masse farger, men iallfall litt mer enn det er nå. Hvis du tar en titt på for eksempel Annette Haga eller Cathinthecity, begge eier samme kamera som deg, men får frem mye bedre farger og kvalitet. På den måten blir ikke bloggen din så “ensformig”.. Bare et lite tips fra meg. Ønsker deg en fin tur til NYC!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg