First day

God morgen og riktig god påske til alle ♥ Til vår store forskrekkelse våknet vi opp til sandstorm idag, vi ser ingenting ut vinduet, ser ut som tykk, tykk tåke som gjør at vi har 0 sikt. Skikkelig uheldig. Men været er det ikke noe og gjøre med, så får bare gjøre det beste ut av dagen. Planen var Nisim Beach idag, men krysser fingrene for at sandstormen er over til imorgen.

Igår flatet vi bare ut hele dagen, og det var så digg! Vi lå på hver sin solseng oppe på takterrassen, og det ble målt til hele 35 grader i luften, fantastisk deilig var det. Badet hvert 5. minutt og bare koste oss. Etterpå tok vi oss noen glass med vin på balkongen før vi dro avgårde. Hadde en supergøy kveld igår altså, skikkelig morsomt! Startet kvelden med vin og en helt fantastisk utsikt over evighetsbassenget, og skyskraperene på Shades, The Adress hotel, deretter hadde vi bord på Siddharta Lounge hvor vi spiste og koste oss. Lenge siden jeg har fått en så god biff, biff med teryakisaus, nydelig! Ble sittende i over 4 timer der å skravle og kose oss. Før vi tok turen til Movida, som er et veldig kult utested. Anbefales ♥

Vacaymode
Uten navn-1Solskjerm fra Lene Orvik collection // Armbånd og tattoos fra Nora Norway

Uten navn-6Uten navn-7Så godt og være i solen igjen ♥

Uten navn-10Uten navn-9Uten navn-5Utsikten på Shades. Amazing!!

Uten navn-4Uten navn-11Mitt fine gull ♥

Uten navn-3Koser oss på Siddharta med vin, edamame og mozarella med tomat. Mm ♥ Anbefaler absolutt disse stedene videre til dere. Må besøkes!

4 kommentarer
    1. Godt å se at dere kom dere avgårde til slutt 🙂 Bra det ordna seg for dere 🙂 Hvor lenge skal dere være i Dubai? Lite spørsmål: det må jo ha blitt ganske kostbart å endre/bestille nye billetter og booke hotell om igjen i siste liten?

    2. Er også i Dubai i disse dager! Så i dag tok vi turen til Dubai Mall (grunnet sandstormen) og var heldekket i ditt design. Håper også på at været er på vår side i morgen (det ser ihvertfall ut som det lysner litt nå☺️) Kos deg masse videre!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg