This weekend : Birthdayparty

Som skrevet tidligere, hadde jeg en helt super bursdagsfeiring på lørdag, og her kommer bilder fra kvelden ♥

Uten navn-19
Uten navn-25Uten navn-27Uten navn-20
Kjole Asos | Veske Gucci | Sko Zara 

Uten navn-22 collage
Uten navn-21
Gode venner, og godt humør er oppskriften på en vellykket kveld, føler meg så heldig som har så mange flotte mennesker i livet mitt. Veldig hyggelig å våkne opp til hele 4 store buketter med blomster som jeg hadde fått i løpet av kvelden, det varmer hjertet ♥ Håper bare de overlever mens vi er på tur! I tillegg fikk jeg så mange fine gaver, absolutt alt falt i smak! Gavekort på Milla Boutique og Høyer, sjokolade, makroner, vin, champagne, Bjørn D genser, smørboks som passet perf inn til interiøret i leiligheten, interiør fra Skultuna, Missoni håndduk ++ Er altså så heldig, ikke noe som står på! Nå tar jeg en pust i bakken, jobbet i hele dag. Skal bli godt å slappe av på hytta med kjærleiken.

Kos dere!

15 kommentarer
    1. Hvem er han nummer to fra høyre på det bildet av de tre mennene? Lignet veldig på noen jeg vet av.. Du trenger bare komme med fornavet, altså.

    2. Den kjolen der var smashing 😀 Den kledde du rimelig bra. Sikker på at Gard mente akkurat det samme, hehe.. 😀 Skulle ønske jeg kledde den fargen like bra, men neeeida..Trur nesten jeg må bade meg i grillsenga et par år i strekk først..Høhø 😀 Men du var superfin i den…Men det er du alltid <3

    3. Hei Lene! På spørsmålsrunden din så jeg noe om restauranttips, men jeg lurer på om du har noen flere som da vel og merke er litt mer “vanlig mat” dvs noe tilnærmet egon, steakhouse, peppes osv i den duren. Skal ha med meg en hel gjeng “bygdiser” som ikke er så gira på asiatisk og sånn “flott mat” 🙂 heheh… Klem:) må forresten ligge i eller nær sentrum:))

    4. Gud, den kjolen var virkelig helt smashing! Du så helt fantastisk ut!Så etter den på Asos men kan ikke finne den, er den gammel?Setter stor pris på om du kan dele navnet på den, ev linke til den?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg