Alfreds hage

Er dere våken enda? I skrivende stund sitter jeg i sengen og trykker i meg toppris og potetgull . . Ble så forferdelig godtesyk, jo!

Ikveld har jeg hatt det så fint! Rundt 5 tiden møtte jeg Fiona og Anette fra jobb til middag i solen på Bølgen & Moi her nede på Tjuvholmen, og klokken 7 var det duket for WeSC event på Alfreds hage på Aker Brygge. Vi jentene og Kenneth og Joel – også fra jobben. Der ble vi sittende i flere timer og bare kose oss! Musikk, god stemning, masse folk og hyggelig selskap. Tok tidlig kvelden, de andre skal tidlig opp på jobb imorgen – og jeg skal til tannlegen! Godt å få litt ekstra søvn da, siden jeg skal trekke ut en visdommstann. Ikke det at jeg synes det er vondt å trekke, og ikke gruer jeg meg heller, hurra – det er en god følelse! Planen er å reise hjem til Ålesund imorgen, men pga streiken er jeg usikker på om jeg rekker flyet jeg helst..vil..rekke – så den avgjørelsen får jeg ta imorgen.
Litt bilder fra kvelden //
Sko & Jakke Zara // T-shirt H&M // Bukse BIK BOK
Herlig gjeng ♥
Kenneth, Joel og Fiona tøffer seg. Det trenger de ikke, for de er tøffe fra før ♥
Søteste Anette og meg.
Happy faces!
Var litt rolig der i begynnelsen, men etterhvert ble det stappfullt. En superfin kveld. Sånne kvelder man ikke vil skal ta slutt. Men det blir flere sånne kvelder i sommermånedene. Smilefjæææs
Nå skal jeg nørde meg å se noen episoder av . . Paradise hotel. Kremt. Jeg fulgte egentlig ikke med da det gikk på TV, men nå har jeg desverre blitt litt hektet. Vet jo hvem som vinner da, men litt..gøy..uansett. Litt. Får skylde på at det er tidsfordriv?
God natt!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg