Sofalove

Hoho! Ferdig å legge gulv, ferdig å male- og sofaene er i hus!! Bare ELSKER sofaen vi har valgt, så ufattelig fornøyd. Lys grå ull sofa, og den passer søren meg mer enn perfekt til gulvet! Ah, dåner. Dette blir SÅ BRA!
Vi bestilte to tre-setere, som vi skulle ha i hjørnet på stuen vår.. Ser jo nå at vi ikke vi har plass til det likevel. Eller, vi har plass – men synes det tar for mye av stuen, og det viktigste for oss er og ha en lys og luftig leilighet mtp møblemanget. Så vi har bestemt oss for å selge den ene tre-seteren og heller bytte den ut med en lenestol og en puff. Veldig trist og måtte selge en så fin sofa, så vi brukte noen timer på å prøve ut alle mulige løsninger igår, uten hell. Så vi må desverre bite i det (altfor) sure eplet og selge den ene.. Siden den er splitter ny, og helt ubruk selges den for full pris. Så om noen er interesserte i den fineste, grå sofaen noensinne – ta kontakt pr mail : [email protected] .. Selger den for 18.000,- (ordinært 18.299,-) og man slipper jo ventetiden som er på 4 uker. Kan hentes IDAG ♥ (Målene er 238 cm, 96 cm i dybde)

Fortalte dere jo så vidt om IKEA speilet igår, jeg hadde jo det hvite- men brukte kalkmalingen og malte det grått. Det ble så utrolig kult, et helt annerledes speil jo! Litt sånn røfft, murspeilkindof.. I like it!


Synes dere det var fint? ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg