Swiss Diet

Annonse I forbindelse med trening og suntkosthold, er det en fordel å klare og holde seg unna søtsakene. Visst jeg virkelig går inn for det, klarer jeg det. Ihvertfall i ukedagene, men likevel så går jeg og småsniker i godteskuffen. I helgene øser jeg på med alt jeg kan få i meg av snop, for da er det jo lov, haha ♥ Så selv om jeg har hatt godtestopp i ukedagene før, har jeg aldri klart og holdt meg helt unna- og har måttet spist andre ting for å erstatte snopet. Helt til jeg fikk en anbefalning om Swiss Diet for to ukers tid siden.

Med én gang tenkte jeg : NEI. Alt som har med diett og gjøre er absolutt ikke noe for meg. Men så bestemte jeg meg likevel for å lese om det. Og da ble jeg ganske overrasket. Swiss Diet er ikke en sånn type diett, det er et kosttilskudd som rett og slett gir deg mer energi og som tar bort søtsuget. Og grunnen til at jeg understreker “tar bort søtsuget” er fordi dette faktisk fungerer 100 % på meg. Selvfølgelig er dette forskjellig fra person til person, Gard tar også disse- og han har ikke hatt så stor effekt som meg, selv om han har hatt effekt. 

Jeg begynte å ta disse 2. helgen i Januar. Siden har jeg ikke hatt lyst på godteri, og dette er ikke noe jeg bare sier. Jeg har ved flere anledninger stått over smågodtskålen og tenkt “få lyst på godteri, få lyst på godteri” .. Men, nei. Ingen søtsug, ingenting. På søndag gikk jeg inn for å spise godteri, bare fordi jeg ville unne meg det. Men jeg hadde ikke noe spesielt lyst på. Så det ble med noen få biter. Jeg er rett og slett SJELEGLAD for at jeg endelig har funnet noe som faktisk får meg til og ikke ha lyst på noe søtt HELE tiden. Veldig spent på å se når den spesielle uken i måneden kommer, for da har jeg voldsomt craving for sjokolade, men håper kostholdet gjør at jeg ikke har lyst på da heller. Jeg sier ikke at jeg skal slutte å spise godteri, jeg kommer til og gjøre det om jeg har lyst. Men jeg er bare så glad for at den belastningen med konstant søtsug er borte. Og jeg HÅPER det vedvarer. Når det gjelder energi, at man skal få bedre energi er ikke dette noe jeg har merket så mye til. Men nå skal det sies at jeg faktisk har over gjennomsnittet mye energi fra før, så det er nok derfor. Man skal ta 1-3 kapslet hver dag, sammen med måltid. Jeg husker alltid å ta når jeg spiser frokost, men glemmer meg litt utover dagen. Så langt har jeg vel sjeldent tatt to pr dag, så én holder tydeligvis for meg ihvertfall. Som jeg skriver til dere, så kan ikke jeg garantere at det fungerer så godt for dere, som for meg. Men det er absolutt verdt et forsøk!! Gard har heller ikke konstant godtesug slik som før, men han sier han har hatt pittelitt lyst på. Anbefales varmt fra meg ♥  ♥ Swiss Diet kan man kjøpe her til 299,- (før 399,-) Om man kjøper Swiss Diet til 299,- FÅR man en GRATIS tannblekningspenn til en verdi av 695,- (Altså, Swiss Diet 399,- + tannblekingspenn 695,- til bare 299,-)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg