Svar på spørsmålene deres / siste del

Legge ut bilder fra du var 13-15? Har du hatt flere kjærester enn han du har nå? Tips til å få bedre selvtillit og ikke være sjalu? Hadde du bra selvtillit som ungdom?
Jeg har ikke bilder av meg selv i den alderen på PC’en. De fleste ligger hjemme hos pappa. Men kan lage ett eget innlegg om det neste gang jeg er hjemme! Tips til å ikke være sjalu? Det tror jeg er litt vanskelig, man kan ikke noe for at man er sjalu. Og grunnen til sjalusi i forhold, er pga man er redd for å miste den man er sammen med. Jeg vet  ikke noe særlig godt råd på akkurat den biten der desverre. Men ha litt mer tro på deg selv! Jeg tror jeg hadde bra selvtillit, kan ikke huske noe annet. Men, nå har jeg veldig dårlig hukommelse da. Hehe.

Du har relativt store pupper, men hvordan i huleste (!) klarer du å gå med ryggløse topper, nakne over skulderne, stroppløse kjoler osv? jeg får det absolutt ikke til selv, og blir så misunnelig på deg som får det til..
Da må man bruke stroppløse BH’er. Men når jeg bruker kjoler med åpen rygg går jeg uten. Men da er jeg avhengig av at kjolen er stram.
 

Jeg synes du kledde det mørke håret, men er veldig fin på håret nå også! 🙂 du har vel kanskje sagt dette før, men hvordan produkter bruker du til håret? hvor ofte kurer du det? 🙂 synes det er så fantastisk fint det håret ditt!
Jeg kurer håret hver eneste gang jeg dusjer. Hårproduktene mine kan du lese om HER.
Hvordan var du som 17åring?
Da var jeg forelsket. Og glad, hehe. Og jeg jobbet som en gal husker jeg. Så likte jeg og feste da.. Ooops. Er virkelig livet bare en fryd hver eneste dag?Altså null bekymringer,aldri noe å være trist for.hvordan vet du egentlig hva det vil si å være glad da?Hehe,den ble litt dyp;P
Nei, jeg tror ikke det er noen som har ett liv uten motgang. Alle er trist i blant, det er jo menneskelig! Bekymringer har jeg hver eneste dag. Og selvfølgelig er jeg også trist iblant. Men jeg bretter ikke ut om det på bloggen fordi. Sånne ting velger jeg og holde for meg selv. Men som oftest er jeg superglad, og veldig fornøyd – og jeg synes det er det som er viktig og få frem. Hvilken farge boxer på menn liker du best?
Hm, det må være hvit på en solbrun kropp.. (Bare Rolf Ivar sin da, selvfølgelig….)
Kan du fortelle hvilken daglidagse rutiner du har?
Tja, det må jo være å gå på jobb hver eneste dag det. Og lage middag da. Men utover det, så har jeg ikke noen spesielle rutiner. På jobb derimot, har jeg veldig mange rutiner som skal følges.
Hva liker du best av micro rings eller clips?
Microrings absolutt! Jeg elsker det, og skal snart bestille meg nye selv. Clips er jo også fantastisk, men jeg har ikke tolmodighet til å sette det på hver eneste dag.
Hvor i Ålesund ligger butikken din? 🙂 Du har sikkert sagt det før, men jeg har ikke fått det med meg 😀
På Moa Gård, i 1 etg.
  Hvem er det som tar bildene dine?
Jeg har kamerastativ og egen fjernløser. Så jeg tar de som oftest selv. Men ellers, er det Rolf Ivar som knipser.
Hvilken sko str bruker du?
Str 36. Hva er lurt å ha med i en søknad?
Tidligere erfaringer (om man har det.) Referanser. En god beskrivelse av seg selv som person, også hvordan man er i jobbsammenheng. Er man effektiv, positiv, motivert, fleksibel osv – er det veldig viktig å få med det, synes jeg. Er det en fordel å skrive at man blogger, selv med bare 200-300 lesere pr. dag?
Med tanke på en jobb søknad tenker du? Både ja og nei.. Man kan jo nevne det, men det er nok uansett ikke noe grunnlag for om man får jobben eller ikke. Hva er ditt beste kjøp?
Oi, den var vanskelig og svare på. Jeg har ikke noen favorittkjøp, enda. Eller jo, Jeffrey Campbell sine lita taupe. Men det viste seg at etter jeg hadde betalt de og ventet spent på og få de i posten, hadde de visst blitt utsolgt. MAKAN. Så nå skal jeg bestille dem på nytt. Hvilke motemagasin leser du?
Costume, Det Nye, Elle, Cosmopolitan..
Er det dårlig eller godt betalt, og jobbe i klesbutikk?
Jeg synes det er bra.. Spørs hvor gammel man er, hvor mye erfaring man har…
hvilke tanker gjør du deg når du ser hvordan du sminket deg for et par år siden?
Hehe, i blant tenker jeg JEIKS!! Hva tenkte jeg på??  Men hverdagssminken har vel alltid nesten vært den samme, så ikke store forandringen der. 
Jeg skjønner at du trives på Bik Bok og det er supert:), men synes du virkelig at denne jobben er utfordrende nok, og at du får utfoldet deg som person? Jeg har jobbet i klesbutikk siden sommeren nå, og -for å være helt ærlig- jeg føler meg så nyttesløs og at arbeidet mitt er litt lite meningsløst. Føler liksom at jeg er ment for noe større (og viktigere) her i verden, viss du skjønner hva jeg mener.. Har derfor bestemt meg for å begynne å studere 🙂
Ja, jeg føler det samme. Men som jeg har svart i tidligere innlegg. Jeg orker ikke begynne å studere, før jeg er 100 % sikker på hva jeg vil. Og det er jeg ikke enda. Så vi får se etterhvert. Men jeg kan ikke akkurat si at arbeidet mitt er meningsløst. Jeg driver tross alt en butikk, og får utfoldet meg på utrolig mange områder.

 
Hva betyr mest i livet ditt?
Rolf ivar, familie, venner og godt humør! Hvorfor er ikke du på 1.plass LENE???!! : ) vil ha deg der:)
Hehe, nei dit er det lang vei. Da må jeg ha dobbelt så mange lesere, og det er ikke enkelt. Hjeelp.
Er du og kjæresten din forlovet?
Nei, jeg har sagt til han at jeg ikke vil bli det heller.. Stakkars. Men vi har det kjempefint sånn vi har det nå. Og når jeg forlover meg, skal jeg sette datoen til bryllupet med èn gang, og det er jeg ikke klar for enda. Jeg skal til mexico i sommer men vet ikke helt kordan været er om sommeren hvordan er det ? ( siden du var der i september)
Det er regntid, men været er helt supert. Når vi var det hadde vi strålende sol hver dag. Rainshowersene er over på 5 min. Har du noen favoritt navn?
Ja, Leon og Noah. Nyyydelig!
Hva er det beste du spiser av sunne matvarer? Og hva er det beste du spiser av usunne matvarer ? 🙂 Takk for eventuelle svar. Ha en fin dag.
Åh, det er så mye godt! Usunnt eller ikke.. Veldig glad i fisk, kylling og spesiellt indrefilet, mmmm..
Usunne matvarer.. KAKE.. Mmmm, namnamnam.
Kan du legge ut litt bilder fra barndommen din ?
Ja det kommer i ett eget innlegg. Men her er fra jeg var en plass mellom 5-7 år?


Hehe, jeg var glad i å fiske..

Spiller du noe instrument?
Nei, ikke nå. Men jeg spillte piano før i tiden. Når jeg er hjemme hos pappa, kan jeg ta en sang eller to.. Du har så utrolig fin leilighet, hvor kjøper du alle tingene dine ?
Takk. Alle møblene er fra BoCocept. Så handler jeg mye på skeidar og bohus.. Er bikbok din favoritt butikk, eller er det en annen?
Favoritt nr 1! Også er jeg veldig glad i Top Shop da.. Ville du spist skinke dynket i gammel ketshup og rømme eller grøt blandet med spinat og tunfisk?
Mm, namnam.. Dette hørtes virkelig fristendes ut… Grøt blandet med spinat og tunfisk. Hvor mange par bukser har du? 🙂
Inkludert harems o.l, kanskje rundt 30-40 stk?

hva synes du om bifile jenter?
Det har jeg ingenting imot.
Lurer på hva man tjener som butikksjef eller som ass.butikksjef hos BikBok? Det er kanskje et litt personlig spørsmål, men lurer ikke på hva du tjener nøyaktig….men hva lønnen ligger på sånn omtrent i det yrket? Vurderer nemlig å søke på en stilling hos BikBok nå, da jeg ikke trives i jobben jeg har nå. Har ikke jobbet hos BikBok før, men har mye erfaring – tror du jeg allikevel kan være aktuell for jobben?
Det har jeg ikke lov å snakke om. Men, ja om du har erfaring, kan du absolutt være aktuell!  
Hvor gammel var du da du fikk din første jobb? Og hvordan fikk du den? Ja, og hvor var det?
Jeg har jobbet mye. Husker ikke hvor gammel jeg var da pappa fant ut han skulle bygge seg hytte i Bodø (stemoren min er derfra..) Jeg og søskenene mine jobbet en hel sommer, fra morgen til kveld. Bærte materialte så det sang etter. Det tror jeg var min aller første jobb.. Men jeg var ikke gammel.. 12-13 kanskje?
Min andre jobb var på kjøkkenet på gamlehjemmet i Midsund, sammen med tanten min. Var vel rundt 15-16 år.. Hvor kommer du fra? Ålesund?
Nei, Midsund. En øy ut i havgapet. Mellom Molde og Ålesund. Skal du på ferie i sommer?
Ja. Tror det blir Bali sammen med en hel vennegjeng, jippi! Har du noen hobbyer?
Ja, bloggen min. Har du noen nettbutikker du anbefaler?
Nelly.no og Asos.com Har du noen gang spilt håndball eller fotball?
Ja, jeg spillte fotball når jeg var kjempelita, på guttelaget.. Hehe. Så har jeg spillt håndball i 10år. Handler du ofte på nettet?
Ja, desverre… Liker du å bo i Ålesund?
Ja. Men jeg kunne også godt tenke meg å prøve andre plasser. Hva mener du er fineste plassen på sunnmøre?
Det må være utsikten fra fjellstua. Hihi.

Ha en fin dag videre da, dere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg